Πάτρα - Φαίδωνος 8 και Αριστοξένους
2614006480 - 6936063986 info@metaforiki-metafores.gr

Μετακομίσεις

metakomisi-oikoskevonH εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευές σας στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας τις υπηρεσίες της στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συσκευάζουμε και μεταφέρουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας στον τελικό προορισμό τους με αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση στο σημείο που μας υποδεικνύεται.

Παρέχουμε επίσης ανυψωτικά μηχανήματα για να γίνεται η μετακόμιση σας κατευθείαν από το μπαλκόνι στο φορτηγό με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα από τις σκάλες εσωτερικά της πολυκατοικίας.

Αναλαμβάνουμε ακόμη την πλήρη ανάθεση σε εμάς της μετακομίσεις σας χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε, να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε το χρόνο σας.
Παρέχονται δωρεάν σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο προσωπικό το οποίο είνα εξειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσκευών.
Η εμπειρία και η οργάνωση που διαθέτουμε μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της μετακομίσεις σας με υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας, χωρίς επιβάρυνση, για να εκτιμήσουμε το κόστος της μετακόμισης σας και να σας προσφέρουμε την πιο συμφέρουσα λύση!

Καθημερινά δρομολόγια Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη