Πάτρα - Φαίδωνος 8 και Αριστοξένους
2614006480 - 6936063986 info@metaforiki-metafores.gr

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τα πολλά χρόνια θητείας μας στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων έχουν κάνει την εταιρεία μας ασυναγώνιστη.

Η εμπειρία και η κατάρτιση των ανθρώπων μας εγγυώνται γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση στο πρόβλημα μιας μετακόμισης, είτε νοικοκυριού είτε επιχείρησης.

Αφήστε σε μας τις κουραστικές και χρονοβόρες λεπτομέρειες μιας μετακόμισης. Με όπλο μας τη χρόνια εμπειρία μας, ακκιζόμαστε ότι θα σας καταπλήξουμε! Είμαστε μια ομάδα ειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών, είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα υλικά και σύνεργα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μεταφορά σας παιχνίδι μας.

Συσκευάζουμε επιμελώς ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ όλη την οικοσκευή σας, ηλεκτρικές συσκευές, υαλικά και εύθραυστα αντικείμενα, έργα τέχνης, πίνακες, έπιπλα, μηχανήματα, ρουχισμό, αποσυναρμολογούμε ηλεκτρικό εξοπλισμό και τον επανασυναρμολογούμε στον νέο προορισμό σας, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο φθοράς.

Έχετε βαριά, ογκώδη και δύσκαμπτα αντικείμενα; Κανένα πρόβλημα, γιατί εμείς έχουμε ανυψωτικά μηχανήματα που κατεβάζουν και ανεβάζουν με ασφάλεια και σιγουριά το πιάνο, το χρηματοκιβώτιο, τους καναπέδες και ό,τι άλλο βασανίζεται να περάσει από το στενό κλιμακοστάσιο.

Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και υπεύθυνο και ξέρει να σέβεται την περιουσία σας και τα υπάρχοντά σας, κάτι που είναι αρχή και πιστεύω της εταιρείας μας. Έρχονται στο χώρο σας με επαγγελματική ευσυνειδησία, εμπλουτισμένη με την πολύτιμη γνώση από τις άπειρες μεταφορές που έχουν κάνει με επιτυχία μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε είναι σε όλους λίγο-πολύ γνώριμα και δεν έχει σημασία αν γνωρίζετε το όνομα του καθενός. Δεν έχει σημασία αν λέγονται πλαστικά, τσιμπιδάκια, ταινίες, ράμματα ή χαρτόκουτα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι περιβάλλουν τα υπάρχοντά σας με στοργή, με απαράμιλλη ευσυνειδησία και ασφάλεια στο ταξίδι για τον νέο προορισμό τους.

Δεν είναι κακό να είσαι μέτριος… αρκεί να είσαι καφές. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί καλοί ανταγωνιστές μας, αλλά επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, έρχεται η «Μεταφορική Αθήνα-Πάτρα» ως η χειροπιαστή απόδειξη τού τι σημαίνει να είσαι για τόσα χρόνια ο πρώτος, τι σημαίνει να είσαι αυτό ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή. Μια εποχή που οι καιροί είναι χαλεποί και δύσκολοι και η οικονομική δυνατότητα του κάθε νοικοκυριού δεν είναι πια δυνατότητα αλλά παρελθόν. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά στην εταιρεία μας, γι’ αυτό τα οικονομικά πακέτα των προσφορών μας είναι απλώς ασυναγώνιστα. Επιπλέον, λόγω της ιδιαιτερότητας και των επιμέρους ιδιαίτερων αναγκών μιας οικογένειας, προσαρμόζονται σε κάθε βαλάντιο. Έχουμε ειδικές προκλητικά μειωμένες τιμές για ευπαθείς ομάδες, για άνεργους, για φοιτητές, για στρατιωτικούς και όποιαν άλλη ομάδα χρειάζεται συχνή και απαραίτητη μετακίνηση.

Αν και η καλύτερη, η πιο ακριβή αμοιβή μας είναι τα χαμόγελα ευχαρίστησης και ανακούφισης, τα εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια που λαμβάνουμε από τους ικανοποιημένους πελάτες μας που συστήνουν την εταιρεία μας σε φίλους και γνωστούς τους, κάτι που μας ωθεί να γινόμαστε όλο και πιο καλοί, όλο και πιο μαχητικοί και αποδοτικοί σ’ αυτό που κάνουμε. Γιατί, κακά τα ψέματα, το έναυσμα για να γίνεις καλύτερος δεν είναι άλλο από την ανάγκη σου να αποδείξεις ότι δικαίως σε επέλεξαν για το δύσκολο έργο της μετακόμισης και τα καλά λόγια και οι ύμνοι των πελατών σου σού ανήκουν ολοκληρωτικά!

Η δική σας ανάγκη είναι το δικό μας μεράκι.

Οι μεταφορές γίνονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας, σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τον όγκο των οικοσκευών, που είναι άριστα διατηρημένα και πληρούν όλους τους όρους ασφάλειας ώστε να μην κινδυνέψουν να φθαρούν ή να καταστραφούν τα υπάρχοντά σας.

Τα πάντα είναι τοποθετημένα προσεκτικά στην καρότσα, ασφαλίζονται από κραδασμούς και κακό δρόμο, δεν παραπαίουν και δεν μποτζάρουν στο ταξίδι, κάτι που μόνον άριστοι επαγγελματίες καταφέρνουν να κάνουν.

Η μεταφορά από Αθήνα-Πάτρα και από Πάτρα-Αθήνα είναι πια παιχνιδάκι για μας και μοιάζει με ταξίδι αναψυχής, γιατί εκεί που σταματάει η δική σας αγωνία για τη μετακόμιση γεννιέται η δική μας χαρά για εργασία και προσφορά.

Τελικά, είμαστε ο Δαυίδ-μεταφορική που νικά τον Γολιάθ-μετακόμιση!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
banner-metaforikis-300x165ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Δρομολόγια