Πάτρα - Φαίδωνος 8 και Αριστοξένους
2614006480 - 6936063986 info@metaforiki-metafores.gr

Η εταιρεία μας

Η Εταιρία Μεταφορική Πάτρα Παπαδημητρόπουλος με υψηλή θέση και Νο 1 στις μετακομίσεις και μεταφορές με φορτηγά διαφόρων μεγεθών και τονάζ, ανυψωτικά μηχανήματα νέας τεχνολογίας, στην Πάτρα Αθήνα Πανελλαδικά αλλά και Ευρώπη η οποία βασίζεται στην πολυετή γνώση μας και στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σε συνάρτηση με την άψογη εξυπηρέτηση ακολουθεί μια δυναμική επιτυχημένη πορεία, παρέχοντας ασφάλεια υψηλού επιπέδου όχι μόνο στο μεταφορικό σκέλος αλλά και στην απόλυτα ασφαλή συσκευασία κάθε τύπου αντικειμένων της οικοσκευής σας. Η μεταφορική εταιρία προσφέρει δε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αμπαλάζ επίπλων ηλεκτρικών συσκευών και άριστα υλικά συσκευασίας για τα υαλικά και ρούχα.

Η μεταφορική μας έχει αποκτήσει επάξια την εκτίμηση των εκάστοτε πελατών μας, όχι μόνο λόγω της ασφάλειας και άμεσης παράδοσης των αντικειμένων αλλά και λόγω του έμπειρου προσωπικού της το οποίο εργάζεται με σεβασμό και συνέπεια για την άψογη εξυπηρέτηση σας.Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις και μεταφορές από την Πάτρα Αθήνα προς όλη την Ελλάδα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Παρέχουμε λύσεις άμεσα και με ασφαλή εξυπηρέτηση προστατεύοντας τα αντικείμενα από οποιαδήποτε φύσης ζημιά ή φθορά. Πρώτο μας μέλημα η εξυπηρέτηση και η χωρίς κόπο από την πλευρά του πελάτη διεκπεραίωση της μετακόμισης, εργαζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό, έχοντας με αυτό τον τρόπο αποκτήσει την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων ευχαριστημένων πελατών μας. Η εταιρία μας εργάζεται καθημερινά σε κάθε επίπεδο προκειμένου να σας εξασφαλίσει εγγύηση ασφάλεια και φθηνές ασυναγώνιστες τιμές στο χώρο των μετακομίσεων και μεταφορών με πολύ αυστηρές προδιαγραφές κάνοντας έτσι τη μετακόμιση σας υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Συνδυασμένες μεταφορές μετακομίσεις καθημερινά από Πάτρα και Αθήνα όλο το Νομό Αττικής γενικά προς Νομό Κορινθίας. Νομό Αχαϊας, Νομό Αργολίδος : Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, Άγιος Βασίλειος, Ακράτα, Αίγιο, Ρίο, Ναύπακτος Κόρινθος, Άσσος, Βέλο, Βραχάτι, Δερβένι, Ζευγολατειό, Ίσθμια, Καλιάνοι, Κάτω Άσσος, Κάτω Διμηνιό, Κιάτο, Κοκκώνι, Μεταφορές μετακομίσεις Κόρινθος, Λέχαιο, Μεταφορές μετακομίσεις Λουτράκι, Νεμέα, Νεράντζα, Ξυλόκαστρο, Περαχώρα, Περιγιάλι, Σούλι, Σοφικό, Χιλιομόδι, Αιγείρα, Μεταφορική Αίγιο, Ακράτα, Διακοπτό, Πάτρα, Ρίο, Άργος, Κουτσοπόδι, Μεταφορική Ναύπλιο, Νέα Κίος